البته پس از غور دقیق به این موضوع، شاید ما افغانها حاضر شویم قستی از آب های پاک و صاف خود را در صورت ضرورت و تایید اکثریت مردم عزیز خود، جهت رسیدگی به رفاه ای مردم عزیز ما، با همان نفت کثیف هم تبادله نماییم. عرضه نمودن آب پاک در مقابل نفت کثیف باید برای کشور تجارت پیشه ای چون کشور ایران نیز خارج از علاقه نباشد!

نویسنده ای محترم ما جناب عبدالله در این رابطه می فرمایند:

" تبادل آب در مقابل نفت !
آقای روحانی رئیس جمهور ایران نگرانی خود را راجع به ساختن بند های کجکی، کمال خان و سلما ابراز نمود.

بابد خاطر نشان کرد که پروژه بند کجکی در زمان صدارت داودخان کار های مقدماتی آن شروع و در دوره 5 سال جمهوریت بهره برداری آز آن آغار گردید و کار بالای نصب توربین های دیگرش در جریان بود.کار های مقدماتی بند کمال خان هم به انجام رسید و کار پروژه بند سلما به کمک 56 میلیون دالر عربستان سعودی با کمک متخصصین هندی تا قبل از کودتای 7 ثور 25 فیصد پیش رفته بود .
شاه ایران با وجود کار بالای آن 3 بند متذکره قرضه دو میلیارد دالر برای ساختن راه آهن از غرب به شرق افغانستان برای داود خان وعده کرد و کار سروی آن توسط کمپنی فرانسوی به انجام رسید . کار راه آهن از شهر هرات شروع گردید.
قرار دادی استفاده از آب که بین محترم شفیق صدراعظم و عباس هویدا صدراعظم ایران به تصویب رسید با وجود کمبودی ها در دوره جمهوریت تائید شدووتا امروز وعده های که از طرف کشور افغانستان داده شده بود عملی گردیده است .
اگر کشور ایران زیادتر آب ضرورت دارد میتواند آب را با نفت تبادله کرد. با احترام"

پیشنهاد آقای محترم عبدالله، پیشنهادی بدی نیست، مگر، آیا جواب ایران "بند برق مُخَرِب" و " آب مفت نوش" در این ارتباط چه خواهد بود؟

-------------------------------------------------
به امید اصلاحات وسیع اجتماعی در افغانستان عزیز
به پیش به سوی مبارزه با فساد اداری و آوردن صلح بین الافغانی!
به امید مبارزۀ هر چه سریعتر و هر چه دقیقتر در راۀ مبارزه با فساد اداری!
به امید مبارزۀ هر چه سریعتر و دقیقتر با ایران محوری ها و پاکستان محوری های مخرب در افغانستان عزیز!
به امید دقت به کوچکترین واحد های کاری در هر ساحۀ کاری ما!
به امید اتحاد و وحدت هر چه بیشتر اقوام شریف افغانستان!
به امید صلح، ثبات، عدالت اجتماعی، قانونیت، ترقی و رفاه برای مردم رنجدیدۀ ما