نړيوال ښکيلاک او د لرو بر افغان دازادۍ غورځنګ
سلام
Ibrahim-Radmanish
19.10.2009
سلام ،به تمامی اعضای تولو افغان سایت ،من ابراهیم رادمنش یکی ازافغانان مقیم درکشوری هالند امید که روزی خوش و کامیابی داشته باشید٠وسلام ،زنده باد ملت مسلمان افغانستان٠سلام
Re: سلام
و.افغان
19.10.2009
[quote:cc8ef083fc="Ibrahim-Radmanish"]سلام ،به تمامی اعضای تولو افغان سایت ،من ابراهیم رادمنش یکی ازافغانان مقیم درکشوری هالند امید که روزی خوش و کامیابی داشته باشید٠وسلام ،زنده باد ملت مسلمان افغانستان٠سلام[/quote:cc8ef083fc]
وعلیکم سلام
هر کله راشئ، ټول افغان خپل کور وګڼئ، او په خپلو رغنده ليکنو يې ښايسته کړئ.
ستاسو د قيمتي ليکنو په انتظار
په درنښت
محمد احمد حمي
19.10.2009
ابراهيم ردمنيش صاحب!
هركله مو خداى راوله
ستاسي دګټورو ليكنو په انتظار
باتور
19.10.2009
ابراهيمه محترمه، سلامونو ته دي وعليکم السلام، ښه راغلې او ستړی مه شې! و اما بعد. .
دا سايت تولو افغان نه بلکه ټول افغان نومېږي، دا يې يوه، بله دا چي دا د زنده باد ملت افغانستان شعار که لږ څه سم کې او په ) زنده باد کشور افغانستان و ملت افغان ( باندې بدل کړې، نو هم به دلته يار وياور پيدا کړې او هم به دي د راتلونکو ليکنو قدر وسي .
يوه شخصي پوښتنه : )رادمنش ( څه معنی لري؟
په درنښت
سلام
Ibrahim-Radmanish
22.10.2009
در قدم اول جهانی سپاس از تمامی دوستانی که مه را عزت بخشیدن در این
سائت ٠دوم جنابی باتورصاحب، رادمنش یک کلمه دری است که متشکل از دو کلمه میباشد (راد )و (منش)که معنی این کلمه جوان مرد است.و سلام٠
باتور
22.10.2009
ښاغلي رادمنش ته :
ممنه چي زما پوښتنه مو ځواب کړه، لېکن :
١ ـ جوان مرد = ځوان مړ سو ) په حق ورسېد(
او که :
٢ ـ جوانمرد = کريم الطبع، سخي، خوش اخلاق
رادمنش = ١ او که ٢ ؟؟؟
په درنښت
سلام
Ibrahim-Radmanish
23.10.2009
دوستی ګرامی به جوابی شما باید اضافه کنم که رادمنش تخلص من است کی میمیرد یا زنده است تعلق به الله سبحان و تعال دارد و من به نظری دوم شما راجع به معنی رادمنش موافق استم روزی خوش ٠